2 stk. sprøstekte, hjemmelagde vårruller. Kan lages vegetar. View details
Thailandsk fiskesuppe med grønnskjell og urter. View details
Suppe med svinekjøtt innbakt i pastablad. View details
Sterk og syrlig suppe med skinke. View details
Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilidip. View details
Frityrstekt scampi med sursøt saus. View details
Kurv med minivårruller, dampet rekedumpling og svinedumpling. View details
Fritert scampi, vårruller og wontong. View details
Ristet kyllingfilet med lett woket grønnsaker, cashewnøtter og frisk chili i en søtlig soyasaus View details
Canton-kylling med ananas og woket grønnsaker i en sursøt saus. View details
Kylling med grønnsaker i en mild soyasaus. View details
Sichuan kyllingbryst på spyd. Serveres med assorterte grønnsaker og saus laget av chilifrø, hvitløk og ingefær med et tilsmak av peanøtter og sesam. View details
Kyllingfilet i karrisaus woket sammen med babymais, vannkastanjer, brokkoli og løk. View details
Kylling i biter woket med ananas, grønnsaker og sursøt saus. View details
Innbakt kyllingfilet med sursøt saus. View details
En klassisk rett med biff i skiver og friske grønnsaker i en mild soyasaus. View details
Indrefilet av okse og scampi woket med dampet brokkoli. View details
Strimlet biff med løk, purreløk og vårløk i en asiatisk peppersaus med friske pepperkorn, hvitløk og ingefær. View details
Biff i karrisaus med grønnsaker. View details
Biff i skiver woket med grønnsaker i satepaste og en raffinert chili-hvitløkssaus. View details
Ristet biff med frisk chili og sesam. Serveres med woket sopp, bambus og gulrøtter. View details
Biff og kylling i kokosmelk, grønn karri, peanøtter, koriander og grønnsaker. View details
Frityrstekt scampi i en sursøt saus. View details
En scampirett med sichuankrydder. Serveres med brokkoli, frisk chili, vårløk og sukkererter. View details
Kongereker på spyd med grønnsaker wokstekt i en saus basert på karri, kokosmelk og peanøtter. Toppes med cashewnøtter og sesamfrø. View details
Scampi og akkar i thai-karri med sitrongress, lime og grønnsaker. Sterk! View details
Steinbit, scampi og akkar med grønn asparges og bokchoi i en sichuan vineddiksaus. View details
Sprøstekt andebryst med ananas. Serveres med hjemmelaget hoisinsaus, fritert løk og squash. View details
Soyabraissert andefilet med sukkererter, squash, sopp og paprika i en chilibønnesaus. View details
Serveres med pannekaker, grønnsaker og hjemmelaget hoisinsaus. Retten passer for 2 personer. View details
Frityrstekt svinefilet lett woket i sursøt saus med grønnsaker. View details
Innbakt svinefilet med sursøt saus. View details
Langtidsstekt svinenakke marinert i en søtlig soyasaus med woket grønnsaker. View details
Chiliglasert indrefilet av svin med grønnsaker og dampet hvetebolle. View details
En skalldyrrett som består av kamskjell, scampi, grønnskjell og steinbit med grønnsaksterninger, koriander og pokusopp laget i en krydret østerssaus. View details
Anderagu i skiver med grønn asparges, selleri, sukkererter og vårløk i en raffinert svartbønnesaus. Denne retten er litt sterk. View details
Marinert, mørnet indrefilet av okse og kamskjell. Serveres med shitake sopp, squash og selleri i en chillibønnesaus av kinesiske urter og gojibær. View details
Stekt ris med egg, skinke, kylling og grønnsaker. View details
Stekte nudler med biff og grønnsaker. View details
Vegetarisk grønnsaksrett med tofu. Serveres med en lys soyabønnesaus. View details
Stekt ris med sterk sjømat. View details